Kaartverkoop

Cult Royale 2015 is uitverkocht. Deze laatste editie zal weer uit zijn voegen barsten van cultuur én enthousiaste bezoekers, althans, als we af mogen gaan op de enorme rij die bij de kaartverkoop bij Indigo op de stoep stond. Mensen die geen kaarten hebben kunnen bemachtigen kunnen het festival toch meemaken:

Vrijdagavond 23 januari is het programma gratis toegankelijk voor iedereen. Neem alvast een voorproefje op zaterdag door terug te blikken op tien jaar Cult Royale. Het programmaboekje is vrijdagavond ook op te halen in het nieuwe gemeentehuis.

Zaterdagmiddag 24 januari zijn er ook geen kaartjes nodig. Er zullen al een hoop optredens plaatsvinden dus loop gerust een huiskamer in. Er zijn ook genoeg activiteiten en acts voor kinderen, dus neem je grut vooral mee!

We zitten te springen om medewerkers! Je kunt je opgeven als Cult Loyaler, dan heb je geen kaartje nodig. Je kunt naar ellen@cultroyale.nl mailen om je op te geven of om vragen te stellen. Tijdens het vrijwilligen heb je ruimschoots de gelegenheid om acts te zien optreden en je krijgt van ons een maaltijd tussendoor en een borrel achteraf.

Natuurlijk kun je ook altijd nog sponsor worden van Cult Royale, al onze sponsors krijgen twee polsbandjes. Financieel of in natura sponsoren kan allebei. Vragen of suggesties? Mail ton@cultroyale.nl

Geen enkele reden dus om Cult Royale aan je neus voorbij te laten gaan!