Alle kaarten van Cult Royale waren binnen no-time uitverkocht. Gelukkig is het festival niet alleen voor de gelukkigen die een kaart hebben kunnen bemachtigen. Het programma op vrijdagavond is voor iedereen gratis toegankelijk. Zaterdagmiddag heb je ook geen kaartjes nodig, veel acts treden ook ’s middags op en er zijn optredens en activiteiten voor kinderen. Geen reden dus om niet naar Cult Royale te komen!

Vrijdagavond 23 januari: Wintergasten

Iedereen is van harte uitgenodigd op vrijdagavond 23 januari van 20:00 uur tot 20:45 uur en/of van 21:15 uur tot 22:00 uur in de gloednieuwe raadszaal van het gemeentehuis. Willem Haring en Edwin Bonte hosten een talkshow en blikken samen met hun tafelgasten terug op 10 jaar Cult Royale. Mooie verhalen over bijzondere acts, bezoekers van het eerste uur, locatiehouders, artiesten, en natuurlijk de hoogtepunten van de organisatie. Een trip down memory lane voor de trouwe bezoeker, tien jaar Cult Royale samengevat in 45 minuten voor de nieuwkomer.

Zaterdagmiddag 24 januari: Oude bekenden

Zaterdagmiddag is Cult Royale gratis te bezoeken voor jong en oud. Om 15:00 uur is de opening op het H.K. Pootplein voor het oude gemeentehuis. Omdat het de laatste editie is, zullen er dit jaar optredens zijn van oude bekenden van het festival. Ook de openingsact is er één in het rijtje “het beste van 10 jaar Cult Royale” dus zeker de moeite waard om te gaan kijken. Het complete programma en overzicht van (kinder)acts is hier te vinden of in het programmaboekje wat de 23e vanaf 19:30 op te halen is in het nieuwe gemeentehuis.