Cult Royale voor de kids

Ook de kinderen zijn van harte welkom. Op zaterdag 22 januari is er een rijk programma voor alle kinderen (met vader, moeder, opa, oma, oppas, tante…) Omdat we in een royale bui zijn, is voor alle leeftijden er een optreden. Houd de website in de gaten om jouw kaartjes te scoren!

Voorstelling van Dikkie Dik

Zing, roep en dans mee met de liedjes van Dikkie Dik. Speciaal voor de kinderen van 2 tot 6 jaar oud. De sfeervolle muziekvoorstelling begint om 10:00 uur. Je mag je papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, oppas, broertjes en zusjes meenemen. 

Aanvang 10:00 uur – Locatie Dorpshoeve – kosten 2,50 – leeftijd 2 tot 6 jaar

Trombone workshop

Blaas samen met jouw vriendjes de oren van je hoofd. In de Dorpshoeve is er een leuke workshop voor 7 jaar en ouder. Je leert trombone spelen, maar dit is niet zomaar een workshop hoor. WIl je weten waarom? Kom dan kijken en koop nu je kaartjes!

Aanvang 13:30 – Locatie Dorpshoeve – kosten 2,50 – Leeftijd 7+

Ben erbij!

Speciaal voor jou is er een heel mooi programma gemaakt!! We hebben een lange voorbereidingstijd gehad; een eeuw oude Caecilia, jaarlijks Cult Royale en iets met een pandemie… Met op drie verschillende locaties drie heel verschillende muzikale voorstellingen. Bekijk hier onder de supergave optredens, en scoor die kaartjes nou gauw.

Caecilia Schipluiden

Met twee orkesten en een slagwerkgroep belooft dit een spectaculair optreden te worden. Hoe kan het ook anders als je maar liefst 100 jaar bestaat?? 

21 november 1921 is muziekvereniging Caecilia opgericht. Veel muzikanten zijn de revue gepasseerd en nog steeds bruist de vrolijke vereniging van getalenteerde muzikanten, muziek dat je raakt, mooie initiatieven en een fantastische sfeer. 

Wereldberoemd in Schipluiden en omgeving en staan op de grootste evenementen; Carnaval, Caecilia Zomerconcert, Theater de Veste, noem maar op… Deze grote blazers wil jij niet missen!! 

Je wordt weggeblazen in de Dorpshoeve door Caecilia.

De Maxima’s

De band De Maxima’s mag natuurlijk niet ontbreken in ons Caecilia Royale programma! Met een nummer 1 plaats in de WOS top 50 en onze Royale band van Cult Royale zijn ze al warm gespeeld voor jou. Een ervaren- maar nog steeds zeer enthousiaste band met drums, staande bas en bas, elektrische- en akoestische gitaar, accordeon, mandoline en veel meerstemmige zang. 

Genoeg muziek dus en als dat geen een fantastisch optreden wordt in ‘t Notenschip.