De Wolven

De Wolven – DETOX
Drie vrouwen ontmoeten elkaar in de wachtruimte van een tantratherapeut voor wat spirituele verlichting. Hoe goed de bedoelingen ook waren toen ze de ruimte binnenkwamen, hun samenzijn ontspoort al snel…

DETOX
De voorstelling DETOX is geïnspireerd op de hype die rond het mindfull, zen en clean leven lijkt te zijn ontstaan. De mindfullnesscursussen, recepten voor groene smoothies, ultra hippe yogascholen en lijnzaadkoekjes vliegen je om de oren. Nederland gaat terug naar zichzelf, wil clean eten en mindfull leven. Hartstikke mooi natuurlijk, maar De Wolven vraagt zich af, is al dat hyperbewust bezig zijn met lichaam en geest wel zo oprecht? Met DETOX krabt De Wolven de laag van spiritualiteit weg en kijkt wat er dan tevoorschijn komt. Een energieke voorstelling die met een vette knipoog spiritualiteit in al haar oppervlakkigheid laat zien.

De Wolven
De Wolven is een jong theatergezelschap dat is ontstaan in Amsterdam. De drie leden, Charlotte Kuyvenhoven, Marijke Meems en Niké Mulder, leerden elkaar daar kennen op de Acteursschool (voorheen Het Collectief). Sinds hun oprichting in 2012 zijn ze met hun voorstellingen te zien geweest op verschillende festivals in Nederland. DETOX werd geschreven door de jonge schrijfster Sanne Pieters en geregisseerd door Mark Colijn.

Kijk voor meer informatie op www.tgdewolven.nl