Sponsor worden?

Negen keer werd Cult Royale onder andere mogelijk gemaakt door onze sponsors. Negen keer hebben gulle gevers en loyale ondernemers ons financieel én moreel gesteund bij de organisatie van ons huiskamerfestival. Waar Cult Royale in 2006 begon op 11 locaties en 16 acts, groeide het uit tot een huiskamerfestival van proporties. Afgelopen januari waren er meer dan 100 optredens te bezoeken op 24 locaties verspreid door de dorpskern van Schipluiden. Ook het gratis te bezoeken vrijdagavond- en zaterdagmiddagprogramma wordt elk jaar druk bezocht. Zonder onze sponsors had dit niet gekund!

Na de vorige editie van Cult Royale hebben we een beslissing gemaakt: de tiende keer wordt de laatste! En ook dit jaar winden we geen doekjes om onze vraag aan u: Maakt u Cult Royale ook nog één keer mee?

Er zijn verschillende mogelijkheden om Cult Royale te helpen. Voor meer info kunt u mailen met ton@cultroyale.nl

Ook deze laatste keer zullen we een unieke VIP-avond organiseren waarvoor onze Cult Royale sponsors natuurlijk van harte uitgenodigd worden! Zal het dit jaar weer een sneak preview zijn van het programma op zaterdag of wordt de VIP-avond ook een tikkie specialer omdat het de laatste is? Er is maar één manier om erachter te komen…. 🙂

Niet alleen de organisatie van Cult Royale zal je erg dankbaar zijn. Uit eerdere edities blijkt dat er in Midden-Delfland veel behoefte is aan een cultureel festival zoals Cult Royale. Veel bewoners uit Midden-Delflland zullen jouw steun dus ook allemaal erg op prijs stellen!

Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar ton@cultroyale.nl voor informatie over de verschillende mogelijkheden.