Tijdens de Warme Wintermiddag bij Indigo vlogen de kaartjes als warme polsbandjes over de toonbank. Binnen een kwartier waren de eerste 600 kaarten al verkocht en voor het einde van de middag waren we los. Ja dames en heren, de allerlaatste editie van Cult Royale is volledig uitverkocht!

Nu kan de voorpret beginnen. Op facebook zijn we al begonnen met onze jaarlijkse serie ‘uitgelicht’ waarin we onze favoriete acts noemen zodat iedereen straks goed op de hoogte is van wat er speelt. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan ook nog, dan mis je niets.

Natuurlijk kan iedereen weer op zijn manier een steentje bijdragen aan Cult Royale. Schrijf je bijvoorbeeld in voor Prakkie Royale en kook of schuif aan tussen het middag- en avondprogramma op zaterdag de 24e. Meld je aan als medewerker zodat je het festival eens van de andere kant ziet of word sponsor en help ons geldelijk of in natura met de organisatie van deze laatste editie.

Vergeet niet dat vrijdagavond de 23e dit jaar heel speciaal wordt! We blikken terug op alle Cult Royale edities met foto’s, verhalen en bijzondere Cult Royalers. Lees hier meer over het programma van deze avond.