Medewerkers

Vrolijke, enthousiaste, behulpzame man/vrouw die houd van mooie muziek, culturele hoogstandjes en een feestje op zijn tijd. Geen angst voor een frisse winterdag/avond. Pas jij in dit profiel? Dan kunnen wij 23 en/of 24 januari wellicht iets voor elkaar betekenen!

Even voorstellen,

Wij zijn Cult Royale, je weet wel, dat jaarlijks terugkerende huiskamerfestival in Schipluiden. Voor editie 2015 zijn wij al hard in de weer. Er worden al volop acts geboekt en de locaties dienen zich vlot aan. Het is voor ons niet mogelijk om dit festival, (wat volledig op vrijwilligers draait overigens) te organiseren zonder jouw hulp!

We hebben even de voordelen op een rijtje gezet voor je:

Geen zwart gat, geen diepe dip, geen eenzame leegte voor jou na de warme feestdagen in december.

Je wordt uitgenodigd voor de exclusieve unieke neusje-van-de-zalm VIP-avond! Ofwel een sneak-preview op de vrijdagavond, waarbij jij al top-acts kan zien als de rest van het dorp nog in spanning zit te wachten op zaterdag.

Je hoeft geen polsbandje te kopen voor het festival, die krijg je van ons! Je krijgt genoeg tijd om tussendoor acts te bezoeken, daar houden we natuurlijk rekening mee met het ‘rooster’.

Krachtvoer! Wij regelen eten en drinken tijdens de werkzaamheden. Als je zaterdag ’s middags en ’s avonds komt helpen kun je gezellig aanschuiven bij de gezamenlijke avondmaaltijd met alle hardwerkende medewerkers. Ook overdag is er een lunch.

En natuurlijk geeft je speciale medewerkerspolsbandje toegang tot de afterparty, speciaal voor alle medewerkers.

Kortom, kan jij prima tegen een half uurtje minder slaap en word je graag in de watten gelegd voor het harde werken wat je voor ons doet, geef je dan nu op als medewerker voor Cult Royale 2015 of overspoel Ellen met lastige vragen hierover via ellen@cultroyale.nl